Innovative School of Management is your gateway to an amazing list of universities and institutions all around the world; presenting you with choices which no other college can match. We have turned students into leaders, dreams into reality, ambitions into achievements.

iffah-wardina.jpg

IFFAH WARDINA

Associate - ISM Alumni

Saya Iffa Wardina. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Disini juga mengajar kami memanfaatkan masa untuk menjadi usahawan, mengajar kami apa itu bisnes dan tidak lupa juga disini juga mengajar kami untuk merapatkan diri dengan tuhan.

Facebook page: AFI Iffah Wardina ISM

abu.jpg

ABU SUFIAN

Associate - ISM Alumni

Nama saya Abu Suffian. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Disini saya dipraktikkan untuk membuat tabata iaitu solat – solat sunat dan sebagainya, tapi disini kita diajar berdikari dan disini juga pointer diambil kira berkaitan untuk melengkapkan 12 pointer. Disini juga diadakakn indoor game iaitu monopoly, mengajar saya untuk berani mengambil risiko sebagai ushawan yang berjaya.

Facebook page: AFI Abu Sufian ISM

zulhaikal.jpg

ZULHAIKAL

Associate - ISM Alumni

Nama saya Muhammad Zulhaikal. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Disini banyak membantu saya mengubah diri saya kearah yang lebih baik. Disini juga mewajibkan pelajar mereka untuk menunaik kan perkara wajib mahupun perkara-perkara sunat untuk menjadi usahawan yang berjaya.

Facebook page: AFI Zulhaikal ISM

jasmina.jpg

NURUL JASMINA

Associate - ISM Alumni

Nama saja Nurul Jasmina. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Terima kasih kerana telah memberi peluang saya belajar disini. Disimi telah banyak membatu saya dalam membatu saya dalam bidang keusahawanan secara tidak langsung dapat membatu saya meningkatkan hasil jualan saya walaupun sebagai agent mamasab sahaja kerana input-input yang diberikan dapat saya guunakan didalam pekerjaan saya.

Facebook page: AFI Nurul Jasmina ISM

afiq.jpg

AFIQ HAKIMI

Associate - ISM Alumni

Nama saya Afiq. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Disini banyak mengajar saya tentang cara membuat sesuatu bisnes dengan cepat dan bejaya.

Facebook page: AFI Afiq Hakimi ISM

ira.jpg

IRA NURATIQAH

Associate - ISM Alumni

Nama saya Ira Nuratiqah. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Disini tidak mementingkan bisnes semata-mata, Disini memegang satu undang – undang iaitu mebahagikan masa membuat hal didunia dan juga diakhirat. Daripada saya yang tinggal solat kepada saya yang menjaga perkara wajib dan ditambahkan dengan perkara sunat.

Facebook page: AFI Ira Nuratiqah ISM

alia-syuhada.jpg

ALIA SYUHADA

Associate - ISM Alumni

Nama saya Alia Syuhada. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Perubahan yang saya lihat dalam diri saya adalah saya juga untuk menjaga solat – solat sunat saya seperti solat tahajud, solat taubat dan juga solat witir.

Facebook page: AFI Alia Syuhada ISM

anisa.jpg

NUR ANISA

Associate - ISM Alumni

Nama saya Nur Anisa. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Disini saya belajar untunk mementingkan perkara-perkara wajib tambahan pula perkara ii sunat. Disini juga saya dapat mengenali orang – orang yang hebat.

Facebook page: AFI Nur Anisa ISM

aiman.jpg

AIMAN HAKIM

Associate - ISM Alumni

Nama saya Aiman. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Saya memilih belajar disini kerana disini kita dapat berkomunikasi dengan orang – orang yang hebat dan mengajar saya tentang cara menjaga kehidupan didunia dan diakhirat.

Facebook page: AFI Aiman Hakim ISM

isyakirin-1024x1024.jpg

ISYAKIRIN ISMAIL

Associate - ISM Alumni

Nama saya isyakirin. Saya merupakan Batch 1 di Innovative School of Management. Sebenarnya saya ni bukan seorang yang suka berkongsi perbuatan yang saya buat di laman sosial. Tapi untuk menjadi usahawan yang berjaya, disini saya diajar untuk dan dipraktikkan untuk membuat live, kerana untuk menjadi usahawan yang berjaya, kita tidak boleh malu berhadapan di khalayak ramai.

Facebook page: AFI Isyakirin Ismail ISM

Student Life

TESTIMONIALS